06-18377278
cor@deboksendecoach.nl

Teambuilding met de boksende coach

Teambuilding met de boksende coach

A: “Yes, we gaan weer een teambuilding doen”.

B: “Wat gaan wij doen dan?”

A: ”Ik zou graag wat met mindfulness willen doen, maar wel wat actievers dan. Heb jij ideeën?”

B: ….

Herken jij dit bovenstaande? Dan kom ik graag in contact met jou en jouw team. Want de boksende coach heeft leuke teambuilding programma’s en activiteiten om teams in beweging te krijgen.

Samenwerken door teambuilding

Teambuilding is een essentieel onderdeel van werkgeluk. Door goed samenwerking, sfeer en energie heb je zin om naar je werk te gaan. Dit kan natuurlijk op zoveel manieren worden ingevuld.

Waarom boksen als teambuilding activiteit?

Heel veel activiteiten zijn niet zo actief als ze beweren. Hierdoor creëer je niet altijd datgene wat je wilt bereiken met je team. Een van de doelen van teambuilding is letterlijk contact maken met elkaar.

Binnen de boksende activiteit, kunnen allerlei op maat gemaakte onderdelen gekoppeld worden. En het leukste is, (bijna) iedereen kan hieraan meedoen! Je gaat niet worden getraind als een topvechter/topsporter.

“Is het dan de bedoeling dat wij elkaar de hersenen in gaan slaan?”

Nou, nee! Door de begeleiding van de boksende coach zal je juist ervaren hoe het is om met elkaar samen te werken, contact te maken en oplossingen creëren met elkaar.

Veiligheid staat voorop bij de boksende coach! Hij zal er alles aan doen om het voor het team zo goed mogelijk naar de zin te maken EN mooie resultaten te kweken binnen teambuilding.

Hoe ziet een dag(deel) eruit?

Elk programma zal worden afgestemd op de wensen en doelen van de teambuilding. Hierbij wordt er in de voorbereiding input geleverd door degene die het organiseert en de boksende coach zal daar een programma voor maken.

Een dagdeel bestaat uit verschillende onderdelen: Het boksen, een kennisdeel en combineren van beide elementen.

Deze zal op een leuke manier worden gebracht door de boksende coach, waarbij het doel van de teambuildingactiviteiten voorop zullen staan.

Voor welke bedrijven/branches is dit uitermate geschikt?

 

 • Advocatenkantoren
 • Accountancykantoren
 • Consultancy kantoren
 • Retailbedrijven
 • Openbaar vervoer maatschappijen
 • ….Eigenlijk elk bedrijf met teams vanaf 5 personen dat graag beter wil samenwerken.

Contactformulier

Ben je nieuwsgierig geworden wat de boksende coach gaat betekenen voor jouw teamdag /teambuilding? Vul het formulier in voor een gesprek en offerte.

  Kun je echt niet wachten, stuur dan direct een e-mail naar cor@deboksendecoach.nl – met je wensen, vragen en offerte.

   

  De boksende coach teambuilding

  Wordt onoverwinnelijk samen met je team, met behulp van de boksende coach!

  Andere wensen voor teambuilding of trainingsdagen?

  Elk team is anders en de wensen kunnen heel specifiek zijn. Mocht je andere wensen hebben bij teambuilding, dan kunnen wij programma’s combineren of een hele dag invulling geven met diverse trainers. Laat je gegevens achter in het bovenstaand formulier. Dan nemen wij contact op met jou.

  Individuele coaching

  Naast het werken met groepen, doet De boksende coach ook aan indviduele begeleiding. Denk maar hierbij aan, persoonlijke ontwikkeling van een individuele werknemer, manager of directielid. Hierbij wordt het boksen ingezet als een middel om een coachingsgesprek tot stand te laten komen.

  Als je hier meer over wilt weten: Klik hier om meer te weten te komen over Coaching