06-18377278
cor@deboksendecoach.nl

Over de Boksende coach

Een passie voor persoonlijke ontwikkeling

Wie is dé boksende coach?

Cor van Drieberge. Geboren en grootgebracht in Rotterdam.
Doorgestudeerd met uiteindelijke afronding van twee Masters of Science in International Business Administration – Strategisch Management en Finance & Investment.

Vanaf zijn 17e is hij in posities gezet waar hij altijd bezig was met het begeleiden van mensen. Het begon met fitness. En daarin werd hij geconfronteerd met emoties, die ontstonden tijdens de trainingen.
Hierdoor raakte hij bekend met persoonlijke ontwikkeling. Zo nieuwsgierig als hij is, heeft hij afgelopen jaren zich zo ver erin verdiept, dat de bijnaam Cor the Coach is ontstaan.

Een extra opleiding met certificaat in coaching, tientallen trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Duizenden mensen individueel mogen spreken en gigantisch veel boeken en artikelen weggewerkt.

Van hieruit heeft hij afgelopen jaren flink wat studenten, Young Professionals, ondernemers en professionals geholpen.
Echter er miste nog één element die hij altijd bewust of onbewust heeft gebruikt: Vechtsporten.

Als vechtsporter heeft Cor zich ontwikkeld tot meervoudig kampioen bij het Full contact Karate (Kyokushin kai) en daarin een bruine band behaald. Ook met Capoeira timmert hij hard aan de weg, om zijn leraren graduatie te behalen.

Alles valt samen

Doordat hij het vechtsport element is gaan toevoegen in zijn coaching, merkte hij al snel op, dat men beter geholpen was.
Een van zijn eerste cliënten was een psychiater geweest, die heel erg veel baat heeft gehad bij deze sessies. Dit was enkele jaren geleden.
Doordat Cor verder is gaan kijken, heeft hij gemerkt, dat ZIJN methode werkt voor mensen die vooral veel in het hoofd zitten. Veel moeten nadenken, maar ook onverwerkte gebeurtenissen willen verwerken.

HIerdoor heeft hij nu een diverse klantenkring, waarbij directeuren, ondernemers, teams, maar ook de “gewone” particulier boksend gecoacht worden.

De vraag aan jou: Ben jij al boksend gecoacht?
Vraag eens een sessie aan en kom ook meer te weten over de boksende coach

In de media

Dat De boksende coach naar buiten kwam, is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende media uitingen hebben over de boksende coach geschreven.

Enkele voorbeelden:

 

Ga jij de uitdaging aan OF wil je meer weten over de boksende coach? Laat jouw bericht hier achter. 

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.